avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general sold casa,schimbare administrator
Discuție deschisă în Contabilitate în general

sold casa,schimbare administrator

Buna ziua,
Am avut o firma in care eram asociati 5 parteneri cu 20% fiecare,dupa un timp societatea nu a mai functionat.
Un asociat a venit cu propunerea sa preia el societatea si sa devina el actionarul si ceilalti 4 sa se retraga.Am fost de acord toti patru.
S-a facut transferul s-au semnat actele dar in soldul de casa a mai ramas o suma de bani,acesti bani au fost cheltuiti pentru delegatii si alte cheltuieli.
Acum noul administrator s-a trezit cu aceasta suma in casa si eu nu am de unde sa ii dau banii,ce pot sa fac in acest caz ?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 10:32, 20 Iulie 2012
Acele documente pentru cheltuielile facute trebuie sa le operati in registrul de casa si in contabilitatea firmei, daca spuneti ca ele au fost facute pe firma. Altfel trebuie sa predati si acei bani catre unicul asociat impreuna cu celelalte registre si documente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Predare acte de catre administrator mikifulgutz mikifulgutz Buna seara. Va rog mult, spuneti-mi o lista cu tot ceea ce trebuie sa preadea administratorului la incheierea activitatii.Am contractat o firma de ... (vezi toată discuția)
Lipsa bani casierie Crystynika Crystynika Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti cum pot opera o lipsa destul de mare din casierie. Banii sunt cheltuiti in mod normal, de la luna la luna, doar ca nu am ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac dupa infiintare srl comert online? ipop99 ipop99 Ce trebuie sa fac dupa infiintare SRL comert online? Astazi au iesit actele pentru SRL, firma nou infiintata sub CAEN 4791. Fiind la inceput de drum, am ... (vezi toată discuția)