Va rog sa-mi spuneti cum pot opera o lipsa destul de mare din casierie. Banii sunt cheltuiti in mod normal, de la luna la luna, doar ca nu am documente justificative, sunt bonuri pierdute....etc. Probleme de organizare eficienta interna pe care ma chinui sa o pun la punct odata pt totdeauna. S-a strans o suma frumusica si nu stiu ce sa fac cu ea, cum s-o justific. Repet, problema a fost lipsa de atentie asupra banilor cheltuiti, cine si unde.....au fost diurne acordate dar fara documente.....Pot face ceva retroactiv?
Va multumesc.
Cum sa faceti ceva retroactiv? Dupa asemenea intrebare imi dau seama ca nu aveti destula experienta in acest domeniu.
Verificati daca in soldul conturilor 455 sau 462 sunt inregistrati bani ai asociatului societatii. Cum au fost inregistrati, pe ce baza si apoi spuneti-i acestuia ca ii diminuati suma cu care a creditat societatea cu aceasta suma lipsa in casierie. Despre ce suma este vorba totusi?
Exista ordine de deplasare vechi, stampilate de beneficiari dar neinregistrate. A fost acordata diurna dar DP neinregistrat in contabilitate. A fost facuta treaba fizic, dar nu si scriptic. Pe fuga totul. Pt ca nu am experienta in acest domeniu am pus aceasta intrebare. Ca sa stiu daca se poate sau nu face ceva. Banii s-au cheltuit pe cheltuieli de zi cu zi, dar nu s-au inregistrat documentele. Acum am descoperit si eu care este de fapt cauza lipsei in casierie. Nu a urmarit nimeni sa iasa asa. Este o greseala, stiu.
Voi verifica si 462, caci la 455 nu are ce sa fie, firma e pe pierdere, asociatul nu a luat nimic si nici nu a depus bani in unitate. Mai pot face ceva sau nu?
Multumesc.
Sold casa
constanta.sandu
Buna ziua.
Am in soldul casei suma de 13279 lei mi se pare mare. Va rog sa-mi spuna cineva daca , este normai sau nu si daca, nu este ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Avans delegatie
pvcc
Buna ziua,ma intereseaza cum pot da un avans pt. delegatie si o inregistrez in reg. de casa...eventual cum iau bani inapoi daca bani dati nu depasesc ... (vezi toată discuția)