avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii revisal
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

revisal

Buna ziua ! Sunt contabil la o unitate de invatamant preuniversitar. Va rog mult sa ma ajutati in completarea corecta in Revisal .

la salariu brut se trece salariul de incadrare si apoi mentionate sporurile, sau se trece doar salariul brut ?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: georgettegan , utilizator 12:43, 19 Iulie 2012
Din cate stiu eu se trece doar salariul brut dupa aia se trec si sporurile .
buna ziua,
Sunt de parere cu sergiualex, dar in cazul in care sunt sporuri de inregistrat sa le puneti procental, nu valoric. trebuie bifat procental
H.G. 500/2011 cu modificarile si completarile ulterioare, prin art. 3(2) litera "g" se mentioneaza:"salariul de baza lunar brut si sporurile, astfel cum sunt prevazute in C.I.M."
Salariul de baza lunar brut este salariul de incadrare si nu salariul brut realizat de salariat.
Se evidentiaza separat fiecare element de constituire a salariului brut din CIM.Se trece salariul de incadrare asupra caruia se poate veni cu acte aditionale de negociere, modificare si separat sporurile asupra carora la fel se poate veni cu modificari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare spor in revisal luminita_moldo luminita_moldo Buna seara. Daca la contractul de munca s-a facut un act aditional cu adaugarea unui spor de 2% din salariu de baza, numai daca se depaseste un plafon de ... (vezi toată discuția)
Din nou revisal mihialescu mioara mihialescu mioara daca am introdus o forma ideala a sporurilor de noapte, de ore suplimentare si alte sporuri prevazute in CIM in cuantum valoric, sunt obligata acum sa schimb ... (vezi toată discuția)
Itm- observaþii revisal 5.0.8 ContSters233047 ContSters233047 IMPORTANT !! Angajatorii, care au efectuat cel puţin o depunere pe versiunea HG 500/2011 şi nu au nici un fel de modificări faţă de varianta depusă ... (vezi toată discuția)