avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... viza SUA
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

viza SUA

In cazul in care minorul rezultat din casatorie imi este incredintat dupa divort, de ce am nevoie sa il pot duce in strainatate, si pentru obtinerea vizei in SUA?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: vargazsu , utilizator 13:14, 19 Iulie 2012
Pasaport, acordul tatalui sau in lipsa acestui acord, o hotarare care sa prevada expres asta .. faptul ca aveti permisiunea sa plecati in SUA
Adica tatal nu e de acord, pot sa obtin si in instanta o hotarare? Si pentru acest lucru de ce am nevoie?
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Emigrare cu copil minor incredintat dausioana dausioana sunt divortata si prin sentinta definitiva si irevocabila mi s-a incredintat minorul de 4 anisori.intrebarea mea este daca pt a pleca in sua definitiv cu ... (vezi toată discuția)
(nelemurire) minor incredintat spre crestere - iesirea din tara alinus31 alinus31 buna seara! am si eu o nelamurire. eu sunt divortata de 4 ani si am o fetita care a ramas in custodia mea dar nu e trecuta pe numele meu ci pe a fostului ... (vezi toată discuția)
Pot sa scot copilul din tara fara acordul tatalui? roberta-daria roberta-daria in cazul in care copilul imi este incredintat mie prin hotarare judecatoreasca si in sentinta de divort,tatal copilului nu are nici drept de vizita,va rog ... (vezi toată discuția)