avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general ajutor de inmormantare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

ajutor de inmormantare

As vrea sa stiu in cazul decesului mamei unui angajat care este cuantumul ajutorului de deces pe care firma poate sa il acorde salariatului?
Cel mai recent răspuns: georgettegan , utilizator 12:49, 19 Iulie 2012
Nu este stabilit undeva.Casa teritoriala de pensii acorda un salariu mediu brut pe economie 2117 lei la decesul asiguratului. Fiecare angajator are dreptul sa acorde sau sa nu acorde acest ajutor. De regula ajutoare le inmormantare se acorda din fondul social de 2% raportat la fondul de salarii realizat si este suma neta.
De regula aceste ajutoare se negociaza in contractul colectiv de munca
Faceti o cerere de solicitare a unui ajutor la care anexati copie dupa certificatul de deces al mamei salariatului .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutorul de deces pentru rudele de gradul unu al angajatului SLDTimisoara SLDTimisoara 1.Contractul la nivel de unitate prevede astfel “In afara ajutoarelor prevazute de lege la care au dreptul ,salariatii vor beneficia de urmatoarele ... (vezi toată discuția)
Ajutor pentru nastere copil Daliborka Daliborka Buna ziua as avea o nelamurire in cazul in care prin CCM este stabilit ca la nasterea copilului mama sa primeascaun ajutor financiar, care este suma minima ... (vezi toată discuția)
Ajutor deces simona.elisa simona.elisa Buna ziua, va rog frumos, am o intrebare: lucrez la o firma privat si as vrea sa stiu cat este ajutorul de deces pentru ruda de gradul I( mama )? va ... (vezi toată discuția)