avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate negociere
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

negociere

O firma a amplasat fara sa ma instiinteze obiective pe terenul meu agricol extravilan.Acum ma cheama la negocieri.Cum pot sa negociez?Pot sa ma duc in spate de la data amplasarii obiectivelor0
Datorita faptului ca sunt negocieri mi se pare normal sa puneti in discutie folsinta anterioara a terenului si sa solicitati plata. Singura problema este sa stiti data de cand exista situatia creata si daca ei sunt de acord. Daca nu sunt de acord puteti sa ii actionati in judecata printr-o actiune in pretentii, deoarece au folosit fara acordul proprietarului un bun ce nu le apartinea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua dețin un teren cu o suprafață de 2500 m pătrați ... Dumitru D Dumitru D Buna ziua Dețin un teren cu o suprafață de 2500 m pătrați primit prin donație de la părinții mei, intabulat ,pe care este amplasat un stâlp de ... (vezi toată discuția)
Proprietar imobil, cum ma pot apara impotriva montarii de catre vecini (proprietari/chiriasi) firme luminoase pe peretele meu exterior? Crinisor Crinisor Buna, va rog sa imi spuneti ce trebuie sa consult ca sa aflu cate firme luminoase pot permite vecinilor de imobil sa amplaseze pe peretele meu exterior si la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, locatarii unui bloc ne confruntam cu o problema, pentru ... Viorica_2022 Viorica_2022 Buna ziua, Locatarii unui bloc ne confruntam cu o problema, pentru care as aprecia o recomndare/ cale de solutionare a situației problematică cu care ne ... (vezi toată discuția)