Buna ziua....Am locuit timp de 15 ani in casa bunicilor mei....dupa 15 ani mama s-a despartit de tata si ne-am mutat intr-un alt sat si tata a ramas singur in casa aceea(bunici mei avand alta casa)...la ceva timp tata a murit si bunici mei au vandut casa.....mentionez ca parinti nu au divortat.........as vrea sa stiu dak as avea si eu vreun drept asupra banilor luati p casa?......casa fiind p numele bunici mele dar fiind mama tatalui meu ma gandesc ca am si eu un drept de la tata.... .......
tatal meu mai avea 2 surori ....(eu nu mai sunt in relatii bune cu bunici mei)......dak bunici mei o sa dea acte p casa uneia dintre surorile lu tata ....eu mai am vreun drept ?
Mostenire
aurelica
Buna ziua,
Va rog frumos, sa-mi spuneti si mie ce pot sa fac in cazul pe care am sa-l descriu.
Parintii mei, au stat in aceeas ... (vezi toată discuția)
Mostenirea
elena_smen
buna ziua!am si eu o mare nelamurire.pe scurt o sa va explic cazul meu.parintrii mei au divortat,tata s-a mutat la mama lui,care ia lasat casa prin ... (vezi toată discuția)
Mostenire surori
mirclau
buna ziua
nici nu stiu cum sa incep dar incerc in speranta ca ma veti intelege,bunicul meu din partea tatalui a primit de la parinti mostenire o casa,bunicul ... (vezi toată discuția)