avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii FLUTURAS SALARIU
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

FLUTURAS SALARIU

Buna ziua,

Am incercat sa obtin un credit bancar, in conditiile in care eu, lucrand intr-un salon de infrumusetare, am un salariu mimim pe cartea de munca, si evident bonusurile in functie de incasari si vanzari, de care stie toata lumea.Am primit de la contabil fisa fiscala pe anul trecut, adeverinta de venit cu salariul fix(minim pe economie), cumulat cu bonusurile lunare.Mai exact se ajunge la un salariu de 1840 ron/ luna.
Ulterior, mi-au solicitat de la banca fluturasul de salariu, insa pe acesta, nu sunt trecute si bonusurile de care spuneam, ci doar venitul minim de care spuneam(cel legal). Nu cred ca voi obtine creditul, daca merg cu acest fluturas, si nu stiu daca potsa o rog pe contabila sa il recompleteze cumulat cu celelalte venituri...ca si adeverinta de salariu.


Ultima modificare: Joi, 19 Iulie 2012
delcaru, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 02:17, 23 Iulie 2012
Pe fluturas trebuie sa apara toate sporurile din luna.
Bonusul despre care pomeniti nu este un venit cu caracter permanent,astfel sunt luni cand realizati acest bonus,luni cand nu realizati bonus.si logic nu apare pe fluturasul de salariu decat in luna cand se realizeaza.Prezentati la banca un fluturas de salariu in care ati primit bonus si acesta s-a reflectat in venitul dvs....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oprire salariu stancumihai85 stancumihai85 Va rog sa ma ajutati. Am salariu 1035 si bonusuri din vanzari.De curand mia venit o scrisoare mie si la firma ca mi se va pune oprire pe salariu 1/3 din ... (vezi toată discuția)
E ilegal sa primesti mai multi bani decat in contractul de munca ? RoberttB RoberttB Va salut! Un angajator vrea sa incheiem un contract de munca cu salariul minim, dar el sa imi vireze in cont mai mult de atat. Intrebarea mea este daca e ... (vezi toată discuția)
Neconcordante salariale g30rg3 g30rg3 Buna ziua, in urma cu doua saptamani am incercat sa obtin un imprumut de la banca dar cand mi s-au cerut documentele m-am lovit de o problema. In fisa fiscala ... (vezi toată discuția)