avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

am impreuna cu sotul un ap care este ipotecat la banca pt 2 credite. el are un credit de nevoi personale fara ipoteca cu rastante. acum am primit somatie de la executor. ce urmeaza sa faca? poate sa scoata ap la licitatie?:(
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:08, 19 Iulie 2012
Da,il poate scoate la licitatie,suma pe care o datorati bancii va fii recuperata din vanzarea apartamentului,iar diferenta de bani ramasa in urma vanzarii apartamentului,vi se restituie.
in situatia in care nu achitati obligatiile prevazute in titlul executoriu,cu scopul legitim de recuperare debit acumulat,executorul judecatoresc,are dreptul sa demareze procedura de executare silita asupra bunurilor dvs in evidenta,pana la concurenta valorii de recuperat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita bunuri viitoare pt credit neplatit ? lmd_mihai lmd_mihai Buna ziua.sunt casatorit si doresc sa achizitionez impreuna cu sotia un apartament prin credit bancar, problema este ca ea si-a cumparat un ap foto prin [fara ... (vezi toată discuția)
Neachitare rate la banca pentru credit apartament. andreimaxiniuc andreimaxiniuc Buna ziua.In urma cu 5 ani am cumparat un apartamant cu un credit luat de la Banca.Ratele au crescut abuziv si am ajuns in imposibilitatea de a le mai plati.De ... (vezi toată discuția)
Instrainarea bunurilor negirate bancii oanaalina1987 oanaalina1987 Buna seara Avem un apartament girat pentru un credit de 53000 de euro la o banca, care tocmai a fost scos la licitatie de catre firma care a preluat ... (vezi toată discuția)