avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... procesul de contestare a unui proces verbal s-a perimat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

procesul de contestare a unui proces verbal s-a perimat

Buna,
Am sa imi prezint pe scurt problema: acum ceva timp am contestat un proces verbal de constatare a unei contraventii intocmit abuziv de catre un angajat al Politiei Rutiere (contravenientul fiind firma mea). Din necunoastere, pe contestatie nu s-a specificat ca doresc judecarea in lipsa, fapt pentru care, dupa 1 an de zile, procesul s-a perimat.
Cf. art 253 din Codul de procedura civila, am 5 zile termen pentru recurs, dar termenul curge de la data pronuntarii, ori pronuntarea s-a facut in 26.11.2008, iar mie mi s-a comunicat astazi, 12.01.2009.
Ce s-ar mai putea face in acest moment?
Ultima modificare: Luni, 12 Ianuarie 2009
ContSters74938, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters74938 , utilizator 19:50, 12 Ianuarie 2009
Nu mai puteti face nimic ! S-a perimat .......... din neglijenta dvs
legal inteleg, moral consider ca ,din moment ce am trimis toate documentele cerute de lege precum si toate inscrisurile doveditoare pentru cele sustinute in cererea de contestare, trebuia judecat si in lipsa. in fine, este neglijenta mea.
va multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune perimata ContSters74938 ContSters74938 Buna, Am sa imi prezint pe scurt problema: acum ceva timp am contestat un proces verbal de constatare a unei contraventii intocmit abuziv de catre un angajat ... (vezi toată discuția)
Termen predare carnet dupa pronuntarea sentintei ContSters275732 ContSters275732 am contestat un proces verbal de contraventie la legea circulatiei,iar instanta a respins plingerea ca fiind neintemeiata cu drept de recurs in 15 zile,eu nu ... (vezi toată discuția)
Prelungire perioada suspendare cu inca 30 zile contravenientu contravenientu Buna dimineata, Am depus in martie 2013 o contestatie a unui proces verbal, fond pierdut. A pel pierdut la data de 22 noiembrie. Hotararea s-a comunicat ... (vezi toată discuția)