avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... sentinta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

sentinta

Buna ziua.La curtea de apel Oradea mi s-a respins recursul si a trecut zile si nu am primit sentinta,intrebarea mea este,trebuie sa merg sa o ridic eu de ;a arhiva?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: allexandru83 , utilizator 09:09, 20 Iulie 2012

Fiindca nu mai aveti alta cale de atac, decizia data in recurs nu se mai comunica.

Daca aveti nevoie de aceasta decizie trebuie sa depuneti o cerere la registratura prin care sa solicitati sa vi se elibereze aceasta decizie.
unde am facut recursul ( curtea de apel) sau unde am primit sentinta(tribunal bihor)
Dupa redactarea sentintei dosarul este trimis la instanta care a judecat fondul cauzei. In cazul dumneavoastra la Tribunalul Bihor. Va puteti interesa la arhiva daca hotararea a fost redactata iar dosarul a fost trimis Tribunalului Bihor. Daca hotararea a fost redactata iar dosarul nu a fost trimis tribunalului si doriti sa obtineti sentinta mai repede va puteti adresa cu cererea de eliberare Curtii de Apel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copie sentinta definitiva masterguni masterguni intrebarea mea este urmatoarea pt ca vad ca nu am fost inteles. am fost inplicat intr-un proces la judecatorie s-a dat o sentinta s-a facut apel si- sa mai ... (vezi toată discuția)
Hotarire a instantei marryy_lm marryy_lm va rog sa-mi dati o mina de ajutor.am avut un proces civil cu primaria capitalei,pe obligatia de a face.Mai exact am cistigat dreptul de a-mi cumpara locuinta ... (vezi toată discuția)
Incheiere ? magyari magyari Am intentat un proces la inceputul anului 2008. Am castigat in prima instanta ( Tribunal ), dupa care am avut de asteptat peste 6 luni de la data admiterii ... (vezi toată discuția)