avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1178 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Avocatul ia termen in cunostinta in penal?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Avocatul ia termen in cunostinta in penal?

Buna ziua domnilor!
Supun iarasi atentiei domniilor voastre o tema destul de tehnica astfel incit rog frumos sa-mi raspunda doar cei din domeniu..
Este vorba de delicata problema a mandatului acordat in materie penala de rudele inculpatului...
Poate primi un astfel de avocat termen in cunostintza sau inculpatul trebuie citat in continuare?
Trebuie sa precizez in acest sens ca printr-un recurs in anulare promovat de Parchetul General in cazul Szabo( o calomnie cu o alta atleta) a fost admis recursul Parchetului iar cauza a fost trimisa spre rejudecare, apreciindu-se de completul de 9 judecatori faptul ca avocatul mandatat in acest mod nu ar putea primi termen in cunostinta.
Cu aleasa consideratiune
Dricaru
Invinuitul si inculpatul se citeaza pentru fiecare termen, chiar daca a fost prezent la termenul anterior.
Calin

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Liberare sub control judiciar monica72 monica72 buna ziua.exista vreo forma de a combate formula ''se respinge ca nefondat .''? fratele meu este la a 4 cerere de eliberare sub control judiciar care pe fond ... (vezi toată discuția)
Mentinerea arestarii data in recurs CABINET DE  AVOCAT PATRASCU GHEORGHE CABINET DE AVOCAT PATRASCU GHEORGHE Am un dosar cu 10 invinuiti arestati preventiv in timpul urmaririi penale pe 8 zile,masura este mentinuta si de instanta de recurs.Din cei 10 fata de unul ... (vezi toată discuția)
Inculpat arestat in alta tara Irina S. Irina S. Situatie inedita: Inculpatul isi alege aparator intr-un dosar penal. La un moment dat nu il mai cauta pe avocat. Intrucat inculpatul nu apucase sa plateasca ... (vezi toată discuția)