avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... intrebari
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

intrebari

as vrea sa stiu ce trebuie sa fac daca am depus ocerere de chemare in judecata impotriva patronului firmei pentru ca nu mi-a achitat drepturile salariale...iar acum cind sa stabilit data procesului pe fond ma cheama sa-mi achite restantele. ce safac...sa iau bani,sarenunt la proces....in acest cazce trebuie sa fac
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:00, 20 Iulie 2012
Mergeti sa va ridicati banii , iar daca vi achita ion intregime la primul termen de judecata depuneti o cerere de renuntare la judecata motivand cererea pe faptul ca vi s-au achitat salariile restante.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare la cererea de chemare in judecata dani33 dani33 Buna ziua! Ma confrunt cu urmatoarea problema: nu mi-am primit salariile de luni bune de la fostul angajator, motiv pentru care acum o luna am depus o ... (vezi toată discuția)
Raspuns la intampinare ionescu_nsc ionescu_nsc buna seara,pe scurt mi-a fost ridicata masina dintr-o parcare cu plata in constanta,eu parcand noaptea in jurul orei 1 cand nu se afla nici un lucrator la ... (vezi toată discuția)
Lipsa calitatii procesuale eusiatat eusiatat Am fost dat in judecata de catre asociatia de locatari pentru neplata intretinerii pentru 6 luni. Problema este ca in urma cu 7 ani am donat apartamentul ... (vezi toată discuția)