avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1389 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... contestare certificat medico legal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

contestare certificat medico legal

Se poate contesta un certificat medico-legal a partii vatamate ca urmare a unei lovituri suferite la cap in timpul unui accident auto?Nu stiu care este perioada lui, ceea ce stiu insa, este ca ele exista.In cazul meu sunt 2 variante:
- ori s-a dat cu 1-2 zile dupa producerea accidentului
- ori s-a dat imediat cand partea vatamata a solicitat imediat serviciul de ambulanta 112, persoana respectiva prezentandu-se urmatoarea zi la serviciu, apoi intrand in concediu medical,probabil pe baza certificatului medico-legal.
Ce sfaturi imi recomandati daca sunt actionat in instanta pentru vatamare corporala?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 21:12, 20 Iulie 2012
angajati un avocat penalist.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal dupa 1 ora de la accident vvaassiillee vvaassiillee Am fost implicat intr-un accident auto intr-o intersectie, nu am vazut masina care venea, nu am acordat prioritate.Imediat a fost sesizat dispeceratul 112, iar ... (vezi toată discuția)
Accident rutier llumi llumi Buna ziua! In data de 01.09.2010...tatal meu a avut un grav accident rutier...l-a lovit un autoturism pe trecerea de pietoni...in urma accidentului tatal meu ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala bertha37 bertha37 In urma cu 5 zile am produs un eveniment rutier, am lovit din spate o masina parcata, in fata acesteia aflandu-se o persoana care s-a constituit in victima a ... (vezi toată discuția)