avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... apometre
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

apometre

Buna ziua,
Locuiesc la bloc.
In cadrul unei sedinte, o parte din locatari a hotarat scoaterea apometrelor in afara apartamentelor, deasupra usilor.
Eu si 2 familii nu suntem de acord, deoarece nimeni nu ne poate garanta ca apometrele nu vor fi lovite , stricate sau cineva va trage de tevi, in conditiile in care copiii anumitor familii din bloc opresc curentul electric sau cablul si sunt f. agresivi.
Ce putem face? Suntem obligati sa aderam la hotararea celorlalti?
Multumim.

Cel mai recent răspuns: BEN46 , utilizator 19:34, 20 Iulie 2012
Art. 26. - Daca o hotarare a adunarii generale este contrara legii, statutului sau acordului de asociere a asociatiei de proprietari ori este de natura sa produca daune intereselor proprietarilor, acestia pot ataca in justitie respectiva hotarare, in termen de 45 de zile de la adoptarea acesteia. Actionarea in justitie nu intrerupe executarea hotararii decat in cazul in care instanta dispune suspendarea acesteia.


Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalizari locatari celentano11 celentano11 asociatia de locatari stabileste prin adunarea generala penalizari pentru diferite abateri ale locatarilor- galagie dupa o anumita ora, parcare in locuri ... (vezi toată discuția)
Apometre de bloc ceoana ceoana Suntem o scara de bloc cu 40 de apartamente. Presedintele de bloc (care are si un depozit de materiale de cosntructie si care a venit cu o firma aleasa de el , ... (vezi toată discuția)
Legea 230/2007 alegerea comitetului gi gi adunarea generala nu a fost reconvocata in 10 zile de la convocare si nu s-a facut dovada anuntarii tuturor proprietarilor de reconvocarea adunarii generale. ... (vezi toată discuția)