avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... rata la banca fara loc de munca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

rata la banca fara loc de munca

problema mea:sunt in concediu de crestere copil cu al doilea copil fara intrerupere dupa primul.intrebare exista o lege, prin care se prescriu datoriile la banca, dupa 3 ani, daca nu ai loc de munca?multumesc
Nu
Dreptul creditorului de a cere executarea silita a veniturilor/ bunurilor dvs se prescrie daca trec 3 ani de la data scadentei fara ca acest termen sa fie intrerupt fie de o plata a dvs/ recunoastere a datoriei, fie de un act incepator de executare.. somatie de plata, actiune in judecata, poprire, sechestru etc.
Depinde mai mult de creditor daca lasa sa se prescrie sau nu si mai putin de debitor daca are de munca sau nu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere datorie dupa 3 ani de indemnizatie ccc Cozmin880 Cozmin880 Buna dimineata, as vrea sa deslusesc un mister care pune in dificultate multi oameni. Va rog sa imi oferiti daca se poate o informatie legata de executarea ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorie banca dupa incuviintare de executare silita raducanmihai raducanmihai Buna ziua. Incep prin a va spune ca am citit articolul \"In cat timp se prescriu datorille\",dar tot nu m-am lamurit ( ... (vezi toată discuția)