avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... probleme in bulgaria. Neprezentarea la proces
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

probleme in bulgaria. Neprezentarea la proces

buna ziua,

Logodnica mea nu poate pleca de ceva timp in bulgaria din cauza unei probleme mai vechi.
In urma cu 5 ani a incercat sa aduca niste haine din turcia,la bulgari a fost oprita si ia fost confiscata marfa alaturi de o suma de bani garantie pt a i se da voie sa plece si sa fie siguri ca se va intoarce la proces.

Avand in vedere ce salbaticie era in acea vreme la bulgari nu s-a mai prezentat la proces.

Acum 2 ani am mers impreuna in bulgaria sa facem niste cumparaturi,la vama a fost oprita si pusa sa semneze un act in care se obliga sa se prezinte in 14 zile la o judecatorie pt ca procesul sa se judece din cate am inteles de la vamesi,apoi ne-au dat voie sa plecam.

Din nou nu s-a prezentat din cauza ca nu am reusti sa vb cu un avocat de incredere care sa ne reprezinte acolo.

As dorii sa stiu ce am putea sa facem pt a rezolva problema aceasta si de asemenea daca este posibil sa se fi judecat in lipsa si s-ar putea prescrie fapta in timp.

Nu suntem interesati de marfa si nici de garantia de 500$ lasat ci numai sa nu mai avem probleme si sa putem merge in bulgaria in vacanta.
Daca bulgarii au condamnat-o la pedeapsa cu inchisoarea va ajunge la inchisoare.
Ar trebui sa vorbiti cu un avocat bulgar.
Daca il platiti, in mod normal nu are cum sa nu fie de incredere si va va informa.
Este posibil sa existe probleme cu angajarea avocatilor bulgari dar trebuie sa gasiti macar unul...

Este posibil si avocatii romani sa se poata informa daca aveti incredere in ei...
Ultima modificare: Marți, 21 Mai 2013
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme la vama turca? Budy01 Budy01 Salut,plec saptmana urmatoare in turcia si cineva de acolo m a rugat sa aduc si 3-4 cozonaci de casa,o sa fie probleme la vama? se confisca? Am voie sa ii iau ... (vezi toată discuția)
spaga si la vamesii vecini (bulgaria); Manole Dumitru Manole Dumitru Un compatriot de al nostru; are licenta de import export si anul trecut a cumparat din Turcia componente de calculotoare si alte produse cu specificul ... (vezi toată discuția)
Masina confiscata in vama la bulgari colteanu colteanu Am si eu o mare problema si anume, saptamana trecuta, mi-a cerut un prieten masina proprietate personala pentru a merge o zi pana in Turcia ca sa se ... (vezi toată discuția)