avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... mesaj raspuns nepublicat
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

mesaj raspuns nepublicat

Am incercat sa raspund la intrebarea unui utilizator si de 2 ori mesajul nu a fost publicat.Exista vreo explicatie?Se recupereaza textul sau...trebuie sa incerc si a 3 a oara?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: pianistul , administrator 20:09, 13 Ianuarie 2009
este prima data cand aud de existenta unei astfel de probleme.
va rog sa ne descrieti in amanunt ce s-a intamplat.
forumul - mesajul - data la care a aparut eroarea precum si orice alt amanunt care credeti ca ar fi important pentru rezolvarea problemei.

multumim.
multumesc de rapiditatea raspunsului.
am raspuns intre 12.00- 12.30 (approximativ) pentru utilizatorul hopeless1 la intrebarea postata la 11.44, "sunt disperata am termen in 14...." intrebarea apare pe "subiecte urmarite" dar raspunsul nu...
sper ca am fost explicita..

multumesc inca o data.
av. Ileana Schwarz
distractiv...am raspuns din nou...a 3 a oara userului hopeless...si e hopeless.si astazi...adica n-a mers.

deci ramas nepublicat
av. Ileana Schwarz
Va rog frumos sa imi dati un link la discutia in cauza, pentru ca n-am reusit sa o gasesc.

Apare inca la categoria
subiecte fara raspuns
hopeless1
termen 14.09
postat 13.01.2009
ora 16.22

cu link...nu ma pricep, imi pare rau
multumesc
av. Ileana Schwarz

Alte discuții în legătură

Contestatie executare ContSters69460 ContSters69460 Buna ziua, Am primit o somatie de plata de la un executor judecatoresc, in urma unui Bilet la ordin investit cu formula executorie. Am facut contestatie la ... (vezi toată discuția)
O sugestie..mai veche! nucu$ nucu$ Oare n-a venit momentul pentru o categorie distincta privind ASIGURARILE ? Am gasit subiectul abordat in diferite categorii existente ,in titluri fara nicio ... (vezi toată discuția)
Expertiza judiciara / obligatia expertului de a sesiza parchetului infractiunile descoperite in acte bukinst bukinst Este obligat expertul numit de instanta de judecata pentru efectuarea unei expertiye juduiciare, de a sesiza organele de cercetare penala atunci cand descopera ... (vezi toată discuția)