avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... mesaj raspuns nepublicat
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

mesaj raspuns nepublicat

Am incercat sa raspund la intrebarea unui utilizator si de 2 ori mesajul nu a fost publicat.Exista vreo explicatie?Se recupereaza textul sau...trebuie sa incerc si a 3 a oara?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: pianistul , administrator 20:09, 13 Ianuarie 2009
ileana a scris:

distractiv...am raspuns din nou...a 3 a oara userului hopeless...si e hopeless.si astazi...adica n-a mers.

deci ramas nepublicat
av. Ileana Schwarz

Problema a fost remediata, multumim pentru sesizare :hugall: si ne cerem scuze :worthy: pentru neplacerile create
O seara excelenta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie executare ContSters69460 ContSters69460 Buna ziua, Am primit o somatie de plata de la un executor judecatoresc, in urma unui Bilet la ordin investit cu formula executorie. Am facut contestatie la ... (vezi toată discuția)
O sugestie..mai veche! nucu$ nucu$ Oare n-a venit momentul pentru o categorie distincta privind ASIGURARILE ? Am gasit subiectul abordat in diferite categorii existente ,in titluri fara nicio ... (vezi toată discuția)
Expertiza judiciara / obligatia expertului de a sesiza parchetului infractiunile descoperite in acte bukinst bukinst Este obligat expertul numit de instanta de judecata pentru efectuarea unei expertiye juduiciare, de a sesiza organele de cercetare penala atunci cand descopera ... (vezi toată discuția)