avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Contestatie amendã primãrie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Contestatie amendã primãrie

În urma succesiunii am devenit proprietarul unui hectar de pământ căruia i-am găsit și proprietar pentru o sumă rezonabilă. Notara a omis să-mi spună că trebuie să declar la Primărie faptul că eu sunt noul proprietar în baza actelor obținute în urma succesiunii. După 30 zile am primit prin plic de la Primărie o amendă în valoare de 60 lei că am depășit termenul legal de a anunța Primăria că eu sunt noul proprietar al acelui teren.

N-aveam de ce să nu anunț Primăria dacă aș fi știut.
N-aveam cum să uit să fac acest lucru DACÃ aș fi știut. Aveam totuși 30 de zile la dispoziție.
Pe hârtia cu amenda respectivă scrie că se poate face contestație, dar aș avea șanse să mi se anuleze pe motiv că nu am fost informat că trebuie să fac acel lucru? Chiar nu am știut...
Mulțumesc.
Din pacate nu puteti sa faceti nimic in privinta amenzii. Legea este foarte clara iar obligativitatea era a dvs. Nu trebuie sa va informeze cineva sa schimbati un rol de pe numele defunctului pe numele mostenitorilor. Imi pare rau dar asta este situatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Juridic - succesiune raduelenadorina raduelenadorina Buna seara Mi-a murit mama si avea depus la cec o suma modica cu clauza de scoatere pe numele sorei mele,ne am prezentat la ag cec cu actul de deces ... (vezi toată discuția)
Am primit ieri o somatie si un titlu executoriu, emise pe numele ... NicoleC NicoleC Am primit ieri o somatie si un titlu executoriu, emise pe numele tatalui meu, decedat in urma cu 24 de ani, avand ca obiect impozite datorate pentru un teren ... (vezi toată discuția)
Aplicare hotarare definitiva succesiune mostenire. Alexander3 Alexander3 Buna ziua. Sunt nou pe acest forum, desi urmaresc de ceva vreme topicurile. Raspunsurile profesionale pe care le-am citit, m-au hotarat sa apelez la dvs., ... (vezi toată discuția)