avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... TITLUL DE PROPRIETATE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

TITLUL DE PROPRIETATE

Buna ziua, ma confrunt cu mai multe intrebari unde nu pot le gasi raspunsul,,,dv sunteti oameni experti unde pot afla multe raspunsuri la intrebarile mele si va apreciez foarte mult pentru munca care o depuneti de a satisface orce om care are nevoie de raspunsurile dv ,,,am o mostenire dupa tatal,decedat am inteles ca s-a facut succesiunea intre 5 frati unul dintre el si-a vindut dreptul sucesoral,,mai sunt 4 la masa sucesorala,,cu ani in urma toti 4 au dat semnatura ca unu dintre el sa foloseasca terenurile din masa succesorala ,,,deci tatal meu are parte fiind decedat ,,,sunt 10 h de pa mint si 2 case cele doua casa au stabilit atunci cind traia si tata cine le va lua ,a ramas pamintul,,fratele la care a fost semnat sa aibe grija de pamint detine titlul de proprietate ,,,1 cum se face partajarea la titlul de proprietate intre cei 3 frati si copii celui decedat ?,,,2 de unde pot lua o copie macar la titlul de proprietate sa vad ce si cum este stabilit ,,?3 cum ajung sa fac partajarea fara tribunal ,,ce metode mai exista?ce sanse am in tribunal daca locul a fost folosit atitia ani de a imi lua dreptul ca nepoata,,ce pot face daca pamintul respectiv este dat de ani de zile la asociatie ,,,ce trebuie facut ,,pot anula contractul de inchiriere care l-a facut cu asociatia ,,,,mentionez ca pamintul este dat spre folosinta unui frate nu spre inchiriere si el l-a inchiriat la asociatie ,,,va multumesc foarte mult
Cel mai recent răspuns: stefaniajohnston , utilizator 20:55, 21 Iulie 2012
1-Prin actiune de iesire din indiviziune pentru stabilirea corecta a cotelor fiecarei persoane trecuta in titlul de proprietate.
2-Fie de la autoritatea emitenta,fie de la detinatorul documentului
3-In situatia expusa ,cand nu exista alternativa solutionarii amiabile,numai actiune de iesire din indiviziune

Buna dimineata eu cred ca a facut iesirea din indiviziune o data ce a putut vinde 2 paminturi dintre ele ne-am trezit cu bani acasa prin posta adica fiecare dintre frati un simbol de 500 de lei din vinzarea paminturilor cum a putut vinde din ele fara toat cadastrule actele ,,,ii trebuia iesirea din indiviziune cadastrul locurilor si itabulare nu? eu asa cred ,,,numai printrun act de titlul de proprietate se poate vinde unde sunt 4 mostenitoti cum se poate asa ceva/? si restul terenurilor sunt arendate cu ani in urma si as crede ca si pe o perioada foarte lunga
Unde pot gasi o copie la titlul de proprietate unde este facut ,,,la primarie? pot apela la un notar pentru succesiunea tatalui meu unde pot aduce la cunostinta si acest titlul de proprietate care apare si el ca mostenitor? va multumesc pentru raspunsul anterior
Daca detineti calitate legala,aveti dreptul sa solicitati demararea procedurii dezbaterii masei succesorale
Buna ziua da suntem 4 copii la unul dintre proprietati din acel titlul de proprietate ,,,si inca ceva la succesiune trebuie sa aduc eu toate actele decedatului sau pote cere notarul acel titlul de proprietate daca ii aduc la cunostinta de el?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlul de proprietate stefaniajohnston stefaniajohnston Buna ziua ,situatia este urmatoarea,,,la masa succesorala sunt 6 frati cu o cota egala ,,unu dintre ei detine titlul de proprietate in original ,,,unu dintre ... (vezi toată discuția)
Sucesiune stefaniajohnston stefaniajohnston Buna ziua am o nelamurire daca vreti sa ma ajutati va rog ,,,avem o mostenire de la bunici ,,ei sunt decedati amindoi au 5 copii in urma cu ani de zile au ... (vezi toată discuția)
Succesiune paminturi gigiely gigiely Salutare tuturor, Am gasit acest sitte pe cind incercam sa ma dumiresc cu legislatia in vigosre de pe net. Tatal meu a murit acum 7 ani si am ramas eu ,mama ... (vezi toată discuția)