Buna ziua, ma confrunt cu mai multe intrebari unde nu pot le gasi raspunsul,,,dv sunteti oameni experti unde pot afla multe raspunsuri la intrebarile mele si va apreciez foarte mult pentru munca care o depuneti de a satisface orce om care are nevoie de raspunsurile dv ,,,am o mostenire dupa tatal,decedat am inteles ca s-a facut succesiunea intre 5 frati unul dintre el si-a vindut dreptul sucesoral,,mai sunt 4 la masa sucesorala,,cu ani in urma toti 4 au dat semnatura ca unu dintre el sa foloseasca terenurile din masa succesorala ,,,deci tatal meu are parte fiind decedat ,,,sunt 10 h de pa mint si 2 case cele doua casa au stabilit atunci cind traia si tata cine le va lua ,a ramas pamintul,,fratele la care a fost semnat sa aibe grija de pamint detine titlul de proprietate ,,,1 cum se face partajarea la titlul de proprietate intre cei 3 frati si copii celui decedat ?,,,2 de unde pot lua o copie macar la titlul de proprietate sa vad ce si cum este stabilit ,,?3 cum ajung sa fac partajarea fara tribunal ,,ce metode mai exista?ce sanse am in tribunal daca locul a fost folosit atitia ani de a imi lua dreptul ca nepoata,,ce pot face daca pamintul respectiv este dat de ani de zile la asociatie ,,,ce trebuie facut ,,pot anula contractul de inchiriere care l-a facut cu asociatia ,,,,mentionez ca pamintul este dat spre folosinta unui frate nu spre inchiriere si el l-a inchiriat la asociatie ,,,va multumesc foarte mult