avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general plata energie electrica
Discuție deschisă în Contabilitate în general

plata energie electrica

buna ziua . am un punct de lucru cu contract comodat la care contractul de energia electrica este pe alta firma . proprietarul nu vrea sa-l treaca pe societatea mea .cum pot sa am deduceri la sumele pe care le platesc ??
Cel mai recent răspuns: Ciprian Nicolae Milosioiu , Avocat 14:40, 21 Iulie 2012
Contractul de comodat este cu titlu gratuit?Daca nu, ii puteti propune proprietarului sa va factureze si utilitatile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturare utilitati duta florina duta florina buna ziua! sunt societate comerciala si am un contract de comodat cu titlu gratuit cu o fundatie. in contract utilitatile ex:apa,energie electrica,gaze ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere r_1969 r_1969 buna ziua!La urmatoarea situatie daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns: Am o firma infintata in 1993 la care sunt asociat unic si care are un punct de ... (vezi toată discuția)
Conventie la contract de comodat blu_angel blu_angel buna ziua! Societatea isi desfasoara activitatea intr-un spatiu apartinand parintilor administratorului. Pentru acest lucru s-a incheiat in 2007 contract de ... (vezi toată discuția)