avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... reesalonare datorie radet
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

reesalonare datorie radet

Am avut datorie de 177.000 ron catre radet.S-a incheiat contract de reesalonare a datoriei catre radet.Au fost fixate 36 de rate lunare din iunie 2009-mai 2012.Presedinta blocului ne spune ca mai avem de plata inca trei luni.
Ce putem face in acest caz ca noi am platit cele 36 de rate lunare?
Unde ne sfatuiti sa ne adresam ca sa numai platim inca 3 luni?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:31, 21 Iulie 2012
Solicitati presedintei de asociatie ,in temeiul disp art 10 din L nr 230/2007 sa prezinte temeiul legal in baza caruia impune achitarea inca a trei rate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reesalonare datorie radet miky0 miky0 Am avut datorie de 177.000 ron catre radet.S-a incheiat contract de reesalonare a datoriei catre radet.Au fost fixate 36 de rate lunare din iunie 2009-mai ... (vezi toată discuția)
Modalitatea de plata a unei reparatii capitale a liftului, actiune in instanta contra railor platnici nemteanu nemteanu Buna ziua, Locuiesc intr-un imobil cu 10 etaje din 1974 prevazut cu ascensor inca de la inaugurare. In luna mai a.c. o inspectie ISCIR ne-a transmis prin ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea la plata cotei anuale a fondurilor de reparatii, de rulment, de litigii, etc in cursul unei singure luni cristi1010 cristi1010 In blocul in care locuiesc, presedinta blocului si cativa asociati au hotarat ca cota-parte ce-i revine fiecarui proprietar din fondul de rulment, de ... (vezi toată discuția)