avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... reesalonare datorie radet
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

reesalonare datorie radet

Am avut datorie de 177.000 ron catre radet.S-a incheiat contract de reesalonare a datoriei catre radet.Au fost fixate 36 de rate lunare din iunie 2009-mai 2012.Presedinta blocului ne spune ca mai avem de plata inca trei luni.
Ce putem face in acest caz ca noi am platit cele 36 de rate lunare?
Unde ne sfatuiti sa ne adresam ca sa numai platim inca 3 luni?
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 16:05, 23 Iulie 2012
In temeiul dips art 10 din L nr 230/2007 solicitati presedintei de asociatie sa prezinte temeiul legal de impunere rate aferent inca trei luni
Poate exista o explicatie: RADET-ul pune, cum e si normal, penalitati la suma neplatita. Probabil ca aceste penalitati repezintat cele trei rate.
In fond reesaloanrea se intinde pe trei ani si, chiar daca penalitatile sunt mici, se aduna.
Oricum, solicitati, asa cum v-a sfatuit ynocentta@, si cereti explicatii presedintelui Asociatiei.
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Iulie 2012
Carturarul, utilizator
miky0 a scris:

Am avut datorie de 177.000 ron catre radet.

Suma este enorma. Ati avut de platit dumneavoastra, o familie aproape 50 mil lei vechi pe luna?
Cine a avut aceste datorii, asociatia sau o familie?
Daca aceasta datorie este a asociatiei, poate ca familia dumneavoastra a platit ratele iar altii nu au plati toate ratele. Si, in acest sens, asociatia mai are inca de plata, dar banii vor fi incasati de la cei care nu au achitat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reesalonare datorie radet miky0 miky0 Am avut datorie de 177.000 ron catre radet.S-a incheiat contract de reesalonare a datoriei catre radet.Au fost fixate 36 de rate lunare din iunie 2009-mai ... (vezi toată discuția)
Restante la plata intretinerii sandu.53 sandu.53 Buna ziua, Acum cateva zile ni s-a intrerupt furnizarea apei calde datorita unor restante la plata cauzate in principal de neplata de ani de zile a ... (vezi toată discuția)
Penalizari la penalizari marinanicolae marinanicolae Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati, In 2007 s-a schimbat administratorul la bloc, bloc comunist cu 100 apartamente. Eu am avut ceva restante pe care le-am ... (vezi toată discuția)