avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de inchiriere legal
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de inchiriere legal

Buna ziua,
as dori sa stiu care sunt modalitatile legale de a inchiria un garaj, ce ar trebui sa contina contractul si ce acte ar trebui sa detina proprietarul garajului, sau in cazul in care inchiriez de la o agentie imobiliara e de ajuns sa semnez cu agentia sau mai trebuie un contract si cu propietarul?
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Ciprian Nicolae Milosioiu , Avocat 16:51, 21 Iulie 2012
Da, este necesar incheierea unui contract de inchiriere direct cu proprietarul. In acest caz veti avea nevoie de actele de proprietate/folosinta asupra terenului pe care este amplasat garajul si/sau asupra constructiei in sine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chirie ilegala vladi_toma vladi_toma Buna ziua! Am o problema legata de inchirierea unui imobil. Am intrat in legatura cu proprietarul prin intermediul unei agentii si dupa plata primei chirii ... (vezi toată discuția)
Intarzierea punerii in executare a deciziei primarului mircean15 mircean15 In anul 2003, in baza Deciziei primarului primesc in proprietate o suprafata de teren intravilan.Ulterior, inscriu dreprtul de proprietate in Cartea Funciara, ... (vezi toată discuția)
Dilema intr-un contract de inchiriere ganesh ganesh Faptele ; intr-un contract de comodat , un proprietar , persoana fizica, da cu titlu gratuit un imobil unei agentii imobiliare (in care proprietarul este ... (vezi toată discuția)