avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... cine ma poate ajuta in aceasta problema?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

cine ma poate ajuta in aceasta problema?

o persoana, a venit la mine sa l ajut adica sa foloseasca firma mea de transport marfa , eu iam dat stampila si el a inceput sa factureze binenteles caci tot eu scoteam banii si ai dadeam lui dar acum dupa un timp iam cerut chitantierul si facturierul si nu vrea sa mi l dea , cei de facut?eu nu am semnat nimic in acele acte si nici contract cu beneficiarii nu am facut nu stiu ce si cum a facut el aceste lucruri, toate facturile apar eu ca si delegat,,,sofer dar eu nu cunosc nici cate viteze are masina,,,cei de facut ?asastept raspuns pe valeriu@yahoo.com va multumesc
Este vina dvs. ca ati dat stampila societatii unei persoane care a folosit-o fara a fi imputernicit in scris de dvs. In cazul dvs. in principiu nici nu poate fi tras la raspundere. Trebuie sa demonstrati ca nu dvs. ati fost cel care ati emis acele facturi. Puteti sa ii faceti o plangere penala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procese penale de inselaciune redstyle redstyle buna ziua! am o problema delicata la care nu stiu ce final poate avea am avut o firma de constructii intr-un oras .. am luat bani de la un camatar .. ... (vezi toată discuția)
Asa zisul asociat sau angajator stefanlau stefanlau buna ziua! Am inceput in anul 2014 in luna martie sa lucrez ca agend vanzari,intr-un domeniu nou si anume vanzare tigla metalica. Am stat la aceasta firma ... (vezi toată discuția)
Registre avocati B06D4N B06D4N Am inteles ca ne trebuie registre gen: - Un registru de încasări şi plăţi (cod 14-1-1/b); - Un registru inventar (cod 14-1-2/a) Daca stie cineva de ... (vezi toată discuția)