avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale procese penale de inselaciune
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

procese penale de inselaciune

buna ziua!

am o problema delicata la care nu stiu ce final poate avea

am avut o firma de constructii intr-un oras .. am luat bani de la un camatar .. 40000 ron si i-am dat o gramada de dobanda inapoi ..marfa ..etc
peste 40000 ron in total ...din cauza lui nu am mai putut desfasura activitatea in acel oras..am fost in imposibilitate de a mai plati si am facut cu el un contract notarial pe o suma mult mai mare ..)garantie ) pe numele concubinei lui

fratele meu avea o firma asemanatoare in alt judet si el urma sa plece din tara .. asa ca mi-a facut o imputernicire de administrare a societatii (insa doar sub semnatura privata ) nu si autentificata la notar .. pe baza careia ..am deschis un alt punct de lucru cu materiale de constructii in alt judet

am achizitionat marfa in valoare de 2-3 miliarde lei vechi .. si chiar pe durata a 1 luna am functionat foarte bine fara probleme .

ne-am trezit odata cu camatarul cu un tir si mai multe dubite ca a venit la punctul de lucru si ne-a luat toata marfa ..ne-a luat facturierul si chitantierul semnat i stampilat si si-a facut facturi pe societatea lui. facturierul era semnat si stampilat dar scrisul se poate dovedi ca nu a fost al nostru . nu am facut nici un demers deoarece am spus ca se inchide contractul de imprumut pe care il avea cu asa spusa concubina a lui.
ceea ce nu s-a intamplat ca el ne-a mai pus sechestru si la cartea funciara pe apartament in numele ei

in situatia de fata am fost in imposibilitate de a achita marfa achizitionata ..iar firma este in procedura de faliment ..iar administratorul imputernicit are pe rol 2 dosare penale de inselaciune .

ce ne sfatuiti ca este de facut ..ce se intampla cu dosarele penale si ce se intampla cu firma cand este in faliment .. cu sumele de bani care sunt neachitate la furnizori

multumesc mult

cu stima...

Angajati-va un avocat pt ca singur, chiar daca veti primi f. multe sfaturi, nu veti reusi sa iesiti din situatia asta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punct lucru MirceaVleoanga MirceaVleoanga Buna ziua, Va cer ajutorul intr-o problema. Firma X vinde marfa in numele firmei Y pe baza unui contract de mandatariat, cu chitantierul si facturierul ... (vezi toată discuția)
Cine ma poate ajuta in aceasta problema? valyyyy valyyyy o persoana, a venit la mine sa l ajut adica sa foloseasca firma mea de transport marfa , eu iam dat stampila si el a inceput sa ... (vezi toată discuția)
Registre avocati B06D4N B06D4N Am inteles ca ne trebuie registre gen: - Un registru de încasări şi plăţi (cod 14-1-1/b); - Un registru inventar (cod 14-1-2/a) Daca stie cineva de ... (vezi toată discuția)