am datorii mari la banci si vandute la firme de recuperari care aproape mile-au dublat.Imi trimit somatii de executare silita. Vreau sa stiu cat dureaza un proces de genul asta si daca sunt obligati sa ma citeze.
As dori sa-mi raspunda cineva in domeniu. multumesc!
Depinde de dvs. si de actiunea introdusa de cei in drept sa-si recupereze creantele. Un asemenea proces poate dura foarte putin dar functie de problemele ridicate si ceva mai mult.
In final ar trebui sa achitati, sau sa luati legatura cu firma respectiva si sa solicitati o reesalonare.
La un moment dat firma de recuperare va trimite dosarul executorului judecatoresc. Acesta va cere instantei incuviintarea executarii silite, dupa care executorul va va trimite somatie. Veti primi un termen pentru executarea voluntara. In acel interval, puteti incerca sa depuneti la judecatorie contestatie la executarea silita, daca aveti vreun motiv. Daca nu veti depune, executorul va trimite adrese sa vi se puna poprire pe venituri, in primul rand.
Credit bancar
vulpoi
buna ziua! am facut un credit la o banca comerciala in 2008, am platit ratele timp de 2-3 ani, ultima plata fiin in luna 03-2011, apoi fiind in imposibilitatea ... (vezi toată discuția)