avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... ORGANIZARE TOMBOLA DE PERSOANA FIZICA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

ORGANIZARE TOMBOLA DE PERSOANA FIZICA

BUNA SEARA!

Pentru ca numai pe acest site pot obtine informatii exacte am rugamintea de a ma consilia in privinta organizarii unei tombole, respectiv a incadrarii acestui eveniment in termenii legali.
Mentionez ca tombola va fi organizata de o persoana fizica, participarea se face fara taxa si premiile constau in diferite obiecte casnice,nu bani.
Rugaminte este sa ma indrumati pas cu pas, adica: e nevoie de inceheiere unui contract autentic, de obtinerea unei autorizatii, de achitarea unei taxe etc ?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Tombola- legislatie YNA-IOANA YNA-IOANA Va rog sa ma ajutati in privinta organizarii unei tombole in sensul de a-mi indica daca este nevoie de autorizatie, vreo taxa etc. Mentionez ca tombola este ... (vezi toată discuția)
Tombola the_question the_question Buna ziua.Am si eu o problema. Situatie e in felul urmator : am o firma(un SRL),am cumparat pamant si am construit o casa pe firma. Asadar,casa apare in ... (vezi toată discuția)
Deschidere firma de concursuri online AlexandruDBv AlexandruDBv Buna seara, As fi interesat de niste sfaturi in legătură cu pasii de urmat pentru deschiderea unei firme de organizare de concursuri desfășurate ... (vezi toată discuția)