avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Tombola- legislatie
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Tombola- legislatie

Va rog sa ma ajutati in privinta organizarii unei tombole in sensul de a-mi indica daca este nevoie de autorizatie, vreo taxa etc.
Mentionez ca tombola este organizata de o persoana fizica iar premiile constau numai in obiecte si nu bani.
Va rog sa ma indrumati in ceea ce priveste procedurile, regulamentul etc.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Organizare tombola de persoana fizica YNA-IOANA YNA-IOANA BUNA SEARA! Pentru ca numai pe acest site pot obtine informatii exacte am rugamintea de a ma consilia in privinta organizarii unei tombole, respectiv a ... (vezi toată discuția)
Tombola in cadrul activitatii unei fundatii transylvae transylvae As dori sa stiu daca in cadrul activitatii unei fundatii (strangere de fonduri in scop caritabil) exista legal posibilitatea organizarii de tombole. Intreb ... (vezi toată discuția)
Promotii LauraE LauraE Stie cineva daca e nevoie de vreo autorizatie daca vreau sa fac diverse promotii gen \\"1+1\\" sau tombole cu premii la un magazin de imbracaminte abia ... (vezi toată discuția)