avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Promotii
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Promotii

Stie cineva daca e nevoie de vreo autorizatie daca vreau sa fac diverse promotii gen "1+1" sau tombole cu premii la un magazin de imbracaminte abia deschis?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: LauraE , utilizator 11:58, 26 Octombrie 2012
Din cate cunosc nu e necesara o autorizatie ,oricum mai interesati-va, stiu ca in cazul organizarii unei tombole regulamentul acesteia trebuie sa fie public si in prealabil sa fie notificat MF, cititi OG 99/2000
Va multumesc! O sa ma interesez.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Campanii promotionale/ extrageri YNAA YNAA Revin cu o intrebare (site-ul acesta e ca un microb, m-a prins!) Solicit ajutor pentru recomandare legislatie care reglementeaza conditiile organizarii de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! pentru codul caen 9312, activități cluburilor sportive, ... lunguemi lunguemi Bună ziua! Pentru codul caen 9312, activități cluburilor sportive, am citit pe site-ul caen.ro ca nu este nevoie de autorizație de funcționare de la ... (vezi toată discuția)
Organizare concurs premii iulia_crms iulia_crms Buna ziua, As dori sa stiu daca o SC poate organiza un concurs cu premii atat timp cat nu are ca obiect de activitate nimic de genul acesta. Care este ... (vezi toată discuția)