avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Campanii promotionale/ extrageri
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Campanii promotionale/ extrageri

Revin cu o intrebare (site-ul acesta e ca un microb, m-a prins!)
Solicit ajutor pentru recomandare legislatie care reglementeaza conditiile organizarii de campanii promotionale cu extrageri de premii.
N-am idee, am vazut doar pe la Tv ca din comisie face parte de regula un director economic, un avocat obligatoriu si un presedinte.
Pe mine ma intereseaza baza legala care guverneaza mecanismul de promotie, extragerea premiilor si repartizarea lor, comisii, conditii, taxe si impozite, adica tot.
Daca stiti va rog scrieti. e o urgenta!
Multumesc

Cel mai recent răspuns: YNAA , utilizator 07:30, 7 August 2009
cred ca este OG 99/2000 aprobata prin legea 650/2002
Da, asta e, am gasit intre timp si ajuta si Legea 677/2001 pentru intocmire Regulament, daca mai intereseaza pe cineva
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concurs cu premii in bani laura-jurist laura-jurist in czul in care o firma care produce materiale de constructii, in scopu stimularii achizitionarii acestora, doreste sa ofere premii in bani, acestia fiind pusi ... (vezi toată discuția)
Scoatere din gestiune stoc deteriorat danabunea danabunea Buna, am niste nelamuriri daca poate cineva sa ma ajute: 1. Am o librarie si am un stoc vechi de carti care s-au detereorat stand pe raft de ani de zile. Cum ... (vezi toată discuția)
Despre preturi, promotii, discount-uri dianaCabau dianaCabau Buna ziua, Am niste nelamuriri in legatura cu urmatoarele probleme: 1. Daca este legal sa vand la pret diferit unor clienti diferiti( sa zicem unui depozit ... (vezi toată discuția)