avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contabiliate automate de cafea
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contabiliate automate de cafea

Buna seara
Am o firma care comercializeza cafea prin automate .
Am tinut contabiliatea ei ca productie pentru ca materiile prime:cafeaua,zaharul ,laptele apa ,cicolata nu se vand ca atare ci sufera transormari .E in regula asa?

Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: adinaelena , utilizator 11:36, 23 Iulie 2012
Este bine asa. Se fac bonuri de predare pentru cafelele vandute iar bonurile de consum in functie de retetarul fiecarui produs in parte.
multumesc mult ,am vazut ca multi trateaza acesta cafea vanduta de automate ca si marfa si de aceea mai vroiam o parere ,este de fapt productie ,am gandit eu pentru ca se prepara bauturi calde .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Monografie automat cafea inchiriat qu3en_bee qu3en_bee Buna ziua, am o mare nelamurire. In magazin am un automat de cafea, clientul plateste un leu la casierie si isi ia o cafea, la sfarsit de luna vine agentul ia ... (vezi toată discuția)
Contract automat de cafea delia241970 delia241970 Am un SRL si vreau sa amplasez un automat de cafea intr-o locatie. Ce fel de contract trebuie sa inchei cu firma respectiva, tinind cont ca acesteia ii va ... (vezi toată discuția)
Contabilizarea cafea obtinuta la pahar espresso ecbibl ecbibl La un aparat expreso se obtine cafea.Acest aparat inregistreaza numarul de pahare facute,iar plata se face la casier prin casa de marcat.Nu se introduce ... (vezi toată discuția)