avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Carte de munca

Mi-am dat demisia in octombrie 2008, am fost plecata din tara pe o perioada lunga si nu am inregistrata cartea de munca electronic. In aceasta situatie care este procedura si cum pot sa imi fac inregistrarea? (este vorba de 22 de ani de munca ca programator).

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:23, 23 Iulie 2012
Trebuie sa mergeti la Casa de Pensii in raza careia aveti domiciliu .. ei sunt cei care se ocupa de prelucrarea si scanarea datelor din carnetele de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scanarea cartilor de munca andad andad Dupa \"prelucrarea\" cartilor de munca la Casa de Pensii, se mai trimit inca o data in vederea scanarii? Atunci, in ce a constat prelucrarea ? Procedura de ... (vezi toată discuția)
Securizare carnet munca Elena Soare Elena Soare As vrea sa stiu cum se procedeaza in situatia in care carnetul de munca se afla la mine in pastrare ( nefiind salariat de cativa ani) si, nestiind de existenta ... (vezi toată discuția)
Carte de munca retinuta pentru digitalizare si nereturnata detinatorului George_I George_I Acum vreo 10 ani am fost angajat cu norma redusa la un angajator care mi-a retinut cartea de muinca pentru scanare. Dupa un timp mi-am dat demisia. Mai tarziu ... (vezi toată discuția)