avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 327 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Mi s-a furat bicicleta din parcare mall
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Mi s-a furat bicicleta din parcare mall

Buna tuturor,

nu as fi vrut sa ajung in situatia de a posta aici.Treaba sta cam asa:
sunt cetatean al Iasi-ului si mi s-a furat bicicleta din parcarea de biciclete de la Palas Mall.Bineinteles,am facut plangere la mall, la punctul de informatii, apoi la politie m-a amanat pe a doua zi dimineata(pe motiv ca e duminica si lumea e obosita si e acasa caci au fost meetinguri electorale si vai de mine nebunie).
O sa vad cum decurge ancheta.Intrebarea mea e ce pot sa cer?Pot sa cer sa vad inregistrarile camerelor de la mall?Pana unde pot sa merg?Sa dau in judecata mall-ul?Orice sfat e binevenit.Revin cu informatii.Mentionez ca tin f mult la bicicleta, ca orice biciclist,mai ales ca era noua si costa 2600 RON.Dar mai mult decat atat, toata lumea m-a tratat cu un calm iesit din comun, totul se lasa pe a doua zi...etc...va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: ContSters259084 , utilizator 00:45, 23 Iulie 2012
Depinde , daca MALL-ul nu isi asuma responsabilitatea asupra parcarii nu ai ce sa le ceri , insa daca au agenti de paza in parcare atunci da , poti.
Mergi frumos maine la politie faci o plangere poti cere daca exista camere si afara in exterior probe video si vezi mai departe ce faci .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salutare! zilele trecut am fost la o plimbare cu bicicleta in ... amazng amazng Salutare! Zilele trecut am fost la o plimbare cu bicicleta in oras. Am intrat cu bicicleta in parcarea subterana a mall-ului deoarece nu exista niciun ... (vezi toată discuția)
Camerele de supraveghere! sidneyshaw sidneyshaw Furt din masina in parcarea la un Mall. Din cauza claritatii imaginii politia nu poate sa vada concret cine a furat nici macar masina cu care a venit ... (vezi toată discuția)
Accident trafic cu un biciclist vladimirsimion vladimirsimion Buna ziua, acum o saptaman am fost implicat intr un accident usor cu un biciclist, din vina mea, am facut viraj la stanga si nu l am vazut, in urma tamponarii ... (vezi toată discuția)