avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Salutare! Zilele trecut am fost la o plimbare cu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Salutare! Zilele trecut am fost la o plimbare cu bicicleta in ...

Salutare! Zilele trecut am fost la o plimbare cu bicicleta in oras. Am intrat cu bicicleta in parcarea subterana a mall-ului deoarece nu exista niciun indicator care sa interzica accesul bicicletelor. Acolo am fost injurat, amenintat si bruscat de catre agentii de paza ai mall-ului. Amenintarile au fost "Iti rup capul daca te mai prind pe aici" sau "Roaga-te sa ai noroc si sa nu ne intalnim dupa" si multe altele. Mentionez ca am o filmare video + audio in care se observa clar toate cele intamplate. Pot merge la politie pe aceasta baza?
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 08:39, 11 Septembrie 2020
Salut,
Eu zic sa depui plangere la politie, la care sa atasezi filmarea dar sa ceri si vizionarea imaginilor de pe camerele de supreveghere dar sa depui o sesizare si la conducerea mall-ului, in care sa procedezi la fel, atasare video si cere vizionarea imaginilor.
Poti face la fel si catre conducerea firmei de paza...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt bicicleta, politia incapabila elizatutuianu elizatutuianu Buna ziua, Acum o luna si jumatate mi s-a furat bicicleta de la rastelul unui mall, supravegheat video. Am depus la politie o sesizare de furt in care am ... (vezi toată discuția)
Furt raduta raduta buna seara am si eu o problema : lucrez intr un magazin comercial ca agent de paza in urma cu cate va zile aproape de inchiderea programului am descoperit ca ... (vezi toată discuția)
Mi s-a furat bicicleta din parcare mall winnetou1 winnetou1 Buna tuturor, nu as fi vrut sa ajung in situatia de a posta aici.Treaba sta cam asa: sunt cetatean al Iasi-ului si mi s-a furat bicicleta din parcarea de ... (vezi toată discuția)