avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt

buna seara
am si eu o problema : lucrez intr un magazin comercial ca agent de paza in urma cu cate va zile aproape de inchiderea programului am descoperit ca lipsesc doua sticle de bautura (ceva mai scumpa ) am mers la adj de mag sa mi arate daca au fost vandute si nu apareau . am vizionat filmarea si am descoperit ca o femeie si un barbat furase bautura . problema este ca nu am descoperit la timp pt ai prinde si nu stiu daca ce se vede in imagini (stateau cu spatele la camera)ne poate ajuta in fata politiei. femeia vine cam la doua saptamani in magazin vreau sa stiu daca pot sa o retin si sa chem politia se mai poate face ceva?
Ultima modificare: Marți, 28 Septembrie 2010
raduta, utilizator
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:34, 29 Septembrie 2010
Daca pe filmarea video de la camerele video se poate deslusi ceva, si prejudiciul este mare puteti sesiza politia.
Apropo, data viitoare poate o prinzi.
Succes!
Buna seara
Sesizati politia dvs. sau conducerea. Este treaba lor sa analizeze inregistrarile video si sa prinda hotii. Si, apropo, data viitoare fiti mai atent ca sa-i prindeti ca sa nu mai va viziteze nici ei si nici altii. Spor la treaba!
Dvs.puteti retine persoane si si sa anuntati politia,dupa ce prindeti persoana cu marfa sutrasa asupra ei.
Chiar daca ar fi recunoscuta fizionomia persoanei din imagini,politia trebuie sesizata si aceasta o poate retine.
Este bine ca persoanele care indeplinesc astfel de atributii sa nu isi supradimensioneze rolul si sa isi cunoasca bine sarcinile de serviciu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instalare camera supraveghere pe stalpul din fata blocului? sebiedy sebiedy are voie un proprietar de apartament sa monteze camera de supraveghere video pe stalpul de iluminat din fata blocului? trebuie vreo aprobare? si de la cine? (vezi toată discuția)
Salutare! zilele trecut am fost la o plimbare cu bicicleta in ... amazng amazng Salutare! Zilele trecut am fost la o plimbare cu bicicleta in oras. Am intrat cu bicicleta in parcarea subterana a mall-ului deoarece nu exista niciun ... (vezi toată discuția)
Complice la furt Marfi Marfi Salut Locuiesc in Bistrita, acum cateva zile am fost cu un prieten la un magazin sa cumpar o punga de seminte, dupa ce intram in magazin eu ma duc la ... (vezi toată discuția)