avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Camerele De Supraveghere!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Camerele De Supraveghere!

Furt din masina in parcarea la un Mall.
Din cauza claritatii imaginii politia nu poate sa vada concret cine a furat nici macar masina cu care a venit respectivul.As putea sa fac ceva contra Mall-ului?Exista vreo lege care specifica ceva despre camere?


Va Multumesc.
Cel mai recent răspuns: sidneyshaw , utilizator 14:00, 16 Octombrie 2012
acele camere sunt proprietatea acelei societăți, sunt doar pt folosința societății și nicidecum pt public.Imaginile neclare obținute cu acele camere, pot fi prelucrate și îmbunătățite de un specialist IT cu ajutorul unui tehnici specializate pe un soft special destinat (îl are și Poliția)
nu exista la fel cum nu exista nici o lege pentru a face oamenii mai atenti la ce isi lasa in masina.
da cam ai dreptate,problema e ca a fost la pont.
Mall-ul nu este raspunzator cu paza parcarii, iar in cazul unui furt nu ii este imputabila nicio culpa. Mall-ul este doar dator sa furnizeze inregistrarile video in cazul unei urmariri penale, insa daca nu se poate identifica faptuitorul nu cred ca sunt mari sanse sa se solutioneze ceva...
sper la varianta lui "n53" :(((. Asa noroc nu am vazut in viata mea :|

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt bicicleta, politia incapabila elizatutuianu elizatutuianu Buna ziua, Acum o luna si jumatate mi s-a furat bicicleta de la rastelul unui mall, supravegheat video. Am depus la politie o sesizare de furt in care am ... (vezi toată discuția)
Mi s-a furat bicicleta din parcare mall winnetou1 winnetou1 Buna tuturor, nu as fi vrut sa ajung in situatia de a posta aici.Treaba sta cam asa: sunt cetatean al Iasi-ului si mi s-a furat bicicleta din parcarea de ... (vezi toată discuția)
Gasit cu obiecte ce nu imi apartin 1hunter 1hunter Buna seara, Este prima mea postare aici, sper sa nu incalc vreo regula a forumului. Asta in jurul orelor 15 am fost in Carrefour Orhideea sa cumpar ... (vezi toată discuția)