avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Avize necesare magazin second hand
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Avize necesare magazin second hand

Buna seara, Mi-am facut o inteprindere individuala, mi-am facut actele pentru punctul de lucru pt un magazin cu haine second hand! As dori sa stiu de ce avize mai am nevoie? Pentru hainele pe care le vand am certificate de conformitate si de dezinfectie! E nevoie de vreun aviz special? Va rog din suflet sa ma ajutati cu aceste informatii pentru ca toti isi dau cu parerea dar nimeni nu imi spune exact ce trebuie sa fac! Va multumec!
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 08:22, 23 Iulie 2012
Avizele pentru spatiu: PSI,mediu si igienico-sanitare.
Ultima modificare: Luni, 23 Iulie 2012
Daniela Bolog, Consultant credite si finantari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin second hand floraflor floraflor Buna seara!Doresc sa deschid un second hand si as dori sa stiu ce avize imi mai trebuie in afara de pompieri si primarie.La DSP am sunat si mi-au zis ca nu am ... (vezi toată discuția)
Avize si aprobari second hand gabrlela gabrlela Buna ziua, va rog din suflet sa ma ajutati cu cateva raspunsuri, deja simt ca cedez psihic in Romania lucrului bine facut. Doresc sa deschid un second hand, ... (vezi toată discuția)
Infiintare ii Neea_86 Neea_86 Buna ziua, Doresc sa imi infiintez o inteprindere individuala, mai exact un magazin second hand. As dori sa va intreb daca codul caen 4719- comert cu ... (vezi toată discuția)