avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... dividende 2011
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

dividende 2011

La sfirsitul anului 2011 an avut profit net 21956lei, care a fost repartizat la alte rezerve, in iunie 2012 vreau sa mi iau dividente 30.000, pot(mentionez ca din anii anteriori mai am repartizat la alte rezerve 51.000)?
Cum le pot lua?
Ce declaratii trebuie intocmite si pana cind?
Cit trebuie sa platesc impozit si ca societate si ca persoana fizica?

Cel mai recent răspuns: iulia53 , utilizator 08:36, 23 Iulie 2012
Daca, le-ati repartizat la Alte rezerve-Ct. 1068 si nu le-ati lasat in ct.117 ca profit nerepartizat,atunci nu aveti voie sa ridicati dividente.Banuiesc ca tot asa s-a declarat si in Bilantul din 2011.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dividende calin felicia calin felicia La 31.12.2011 am avut profit contabil de 10000 lei. La bilantul contabil la hotararea AGA nu am distribuit acest profit la dividende. Patronul vrea sa ia ... (vezi toată discuția)
Distribuirea profitului camelia adina camelia adina intrebare: daca profitul net aferent 2011 nu se repartizeaza( ramane nerepartizat) , se trece in contul 117 in ianuarie 2012 ( 121=117 xxxx) se mai poate ... (vezi toată discuția)
Proces verbal aga si raportul administratorului georgianan georgianan 1-proces verbal aga daca in ct 1174 (corectare erori contabile) am 1000 si profit 3000....atunci cand completez procesul verbal scriu ca profitul in suma de ... (vezi toată discuția)