avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere repunere pe rol daune materiale
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere repunere pe rol daune materiale

M-am judecat intr-un dosar civil granituire pentru 4 capete de cerere, al cincilea l-am suspendat si vreau sa il pun pe rol(daune materiale).
Cum voi proceda?
Cel mai recent răspuns: Oana Gabriela , utilizator 12:53, 23 Iulie 2012
depuneti la instanta unde s-a suspendat dosarul o cerere de repunere pe rol a cauzei.
ma refer la toata procedura
taxa de timbru, etc...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspenda judecatii in cauzele de divort in temeiul art.242(1)punct .2 cod procedura civila catalina.p catalina.p "Suspenda judecata cauzei in temeiul dispozitiilor art.242(1)punct .2 Cod procedura civila, deoarece nici una din parti nu s-a prezentat la strigarea ... (vezi toată discuția)
Repunere pe rol a cauzei suspendate potrivit art. 155 ind. 1 cod procedurã civilã irina8001 irina8001 [07.03.2013 Ora estimata: 08:30 Complet: C7 Tip solutie: 155/1 c.pr.civ Solutia pe scurt: Suspendă judecata cauzei conform disp. art. 1551 (1) Codul de ... (vezi toată discuția)
Renuntare virtual72001 virtual72001 Am un apel suspendat(avocatul nu se mai prezinta si nu-mi mai raspunde la tel) judecatorul nu vrea sa stabileasca o taxa de repunere pe rol.partea parata are ... (vezi toată discuția)