Buna ziua,
Am avut un credit de nevoi personale la Banca din anul 2006 , am platit pana in 2010 si apoi nu am mai putut face plati.
Din decembrie 2010 am primit lunar notificari de la o firma , ca am de plata la ei 16.200 lei, dar far a primi o decizie oficiala din partea lor sau a celor de la Banca precum ca datoria mea a fost cesionata catre firma. In acelasi timp pe notificarile trimise de ei nu exista decat o stampila stearsa, fara semnatura sau numele persoanei care trebuia sa semneze(sunt valabile notificarile daca nu exista semnaturi? ). Apoi un an de zile pana acum doua saptamani nu am mai primit nici o notificare. Pana cand primesc de la Avocat ca daca nu platesc suma integrala in 5 zile voi fi executat silit(de aceasta data exista pe notificare si nume si semnatura).
mentionez ca am fost sunat apoi de cei de la firma, cerandu-mi sa platesc minim 1000 lei pe luna, eu abia fiind angajat de o luna am zis ca nu pot plati mai mult de 300 lei. Astfel ca am primit pe mail un proces verbal care ar trebui semnat de mine prin care recunosc toata datoria fata de ei si ca renunt la orice drept de ai da in judecata.
Vroiam sa va intreb daca pot fi executat silit (nu am nici un bun pe numele meu, doar salariul) si in cazul in care voi fi ce s-ar putea intampla.
Totodata avand in vedere ca am cel putin 5-6 vecini care au fost sunati de catre cei de la firma, notificarile lor nu au fost semnate, niciodata nu am semnat nici un act cu ei, in cazul in care voi fi executat silit , pot sa ii dau si eu in judecata pentru daune morale?
Mentionez ca aceste gesturi frauduloase ale Avocatei sunt fara cusur, un var d eal meu primind si el o astfel de notificare pentru un credit prescris cu 5 ani in urma.
Ma poate ajuta cineva cu un sfat?
[ pe viitor, nu mai mentionati numele persoanelor implicate, multumesc]
Ma scuzati, pt ce doriti daune morale.. pt ca nu au semnat notificarile sau pt ca isi vor banii inapoi ?
Puteti sa nu semnati o astfel de conventie, puteti fi executat silit prin poprire pe salariu. Vi se va retine 1/3 din el si cam asta e toot ce pot face daca nu aveti bunuri si nici nu veti dobandi
Executare silita
maripir
In data de 19/05/2015 am primit o notificare de la o firma recuperatoare ca am de platit suma de 1526 lei in termen de 5 zile iar in caz de neplata ma vor ... (vezi toată discuția)