avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general DECLARATII ANAF
Discuție deschisă în Contabilitate în general

DECLARATII ANAF

In aug 2009 am suspendat societatea eu fiind administrator unic.
De atunci m-am angajat la alte societati si nu am mai depus nici o declaratie sau decont.
Recent am primit o instiintare sa merg sa depun declaratiile si decontul pe anul 2011daca nu primesc amenda .
E corect?Daca doi ani nu am depus acum ce rost au?
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 15:42, 23 Iulie 2012
Nefacand demersurile pentru regimul derogatoriu (in regim derogatoriu se depune numai bilantul anual), fiscul este indreptatit sa va ceara declaratiile. Daca le depuneti se lasa cu amenda, daca nu le depuneti va trece la inactivi. Aveti de ales!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma inactiva! este obligatoiru depunera bilantului pe anul 2009/2010 Zsolt1981B Zsolt1981B Buna! Am o firma inactiva de la infiintare (2006). Am avut o cunostinta contabila, care se ocupa pana 2011 de depunera formularilor 100 si 300 (platitor ... (vezi toată discuția)
Societate in inactivitate adonisvigalex adonisvigalex Daca o societate comerciala a fost declarata inactiva mai depune vreo declaratie lunara,trimestriala sau anuala? dar bilantul anual sau semestrial? Va ... (vezi toată discuția)
Srl getaz getaz Am un srl suspendat eram obligat sa depun declaratia 101 (vezi toată discuția)