avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contractul de munca si valabiliatea lui
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contractul de munca si valabiliatea lui

Buna ziua am si eu o intrebare: sunt angajat cu contract de munca de perioada nedeterminata si as dori sa stiu daca contracul de munca pe care eu il am ,dar pe care l-am descoperit de curand ca nu este semnat de mine la angajare ci de catre sefi sau contabila , daca este valid , si cum se sanctioneaza in acest caz din punct de vedere juridic?Sunt obligata sa stau in preaviz 15 zile calendaristice in acest caz? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:45, 23 Iulie 2012
Atata timp cat nu a fost anulat de catre o instanta de judecata, c.i.m. isi produce efectele ... daca ati descoperit ca nu este semnatura dvs pe c.i.m. ati depus plangere penala impotriva angajatorului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie aangy20 aangy20 Buna seara, Vineri 15.10.2010 mi-am depus demisia cu acordul partilor (L 55, lit b.) dar am uitat sa specific nr de zile de preaviz stabilit verbal cu ... (vezi toată discuția)
Perioada de preaviz in cazul demisiei SIMONA09 SIMONA09 Buna seara Va relatez urmatoarele: In perioada 01.07.2011 - 30.09.2011 am fost angajata pe baza unui contract de munca pe perioada determinata. Pentru luna ... (vezi toată discuția)
Este posibila inregistrarea unui contract de munca nesemnat de salariat? dar incetarea contractului fara semnatura salariatului? ghsilvana ghsilvana Buna ziua! Este posibila inregistrarea unui contract de munca la itm fara ca acest contract sa fie semnat de salariat? Situatia suna in felul urmator: am ... (vezi toată discuția)