avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cine intocmeste dosarul intr-un litigiu de munca?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cine intocmeste dosarul intr-un litigiu de munca?

Buna seara,
Sunt curios daca se poate cu bunavointa dvs. in urmatoarele probleme? Intr-un litigiu cine intocmeste dosarul de la a la z? In cazul meu, euil fac si am o mare frica ca nu il voi intocmi corect, ca nu voi pune documentele bune samd si am inteles ca mai trebuie sa il leg, sa fac opis si sa fie in 3 exemplare;
Si inca o intrebare va rog, in dosarul respectiv primul document este decizia de concediere? Daca va intreb pe dvs. va dati seama ce avocat mi-am ales!!
Multumesc tare mult,
Cel mai recent răspuns: iosif.kramar , utilizator 08:48, 24 Iulie 2012
Nu are nici o importanta ordinea documentelor justificative.
Multumesc frumos. Este obligatoriu sa le leg? Nu le pot pune in dosar cu sina?
Nu este obligatoriu :)
De ce nu schimbati avocatul, daca tot nu stie cum se intocmesc actele in cazul unui litigiu de munca ?

Daca doriti o ordine (nefiind obligatorie), atunci dupa cererea de chemare in judecata puteti atasa : decizia de concediere, c.i.m. , acte aditionale la c.i.m. etc.
Buna diminetea si inca o data multumesc frumos. As vrea sa-l schimb Urgent, dar l-am platit pentru 3 procese. Cel cu disciminarea, litigiul de munca si mi-a cerut in avans si pentru reconventionala. Cum am fost docil si am platit tot ca sa nu folosesc alt termen mai adecvat acum inghit orice. Uneori ma mir si eu cat pot fi de prost. Disperarea si nestiinta insa la unii ia si gramul de minte pe care credea ca il are.
Va doresc o zi frumoasa,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere reconventionala care nu este timbrata iosif.kramar iosif.kramar Buna ziua. Intr-un litigiu de munca, angajatorul bancar mi-a introdus cerere reconventionala si imi cere daune de peste o suta de mii de euro pentru ca m-am ... (vezi toată discuția)
Litigiu munca Eugenjon Eugenjon Am nevoie de ajutor intr-un caz de litigiu munca.Sincer nici nu dispun de mijloacele financiare dar putem discuta.Pe scurt am fost dat afara fara sa semnez ... (vezi toată discuția)
Dosarele de personal serena82 serena82 Buna ziua, Ce documente obligatorii trebuie sa contina dosarele de personal ale unei firme? (vezi toată discuția)