avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cumularea pensiei cu salariul
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cumularea pensiei cu salariul

Am iesit la pensie la limita de varsta fiind institutor .Va rog sa-mi spuneti cum voi fi platita in cazul in care voi lucra iarasi in invatamant ,pe acelasi post,inlocuind o colega ce intra in concediu de maternitate.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:18, 24 Iulie 2012
Veti fi platita cu salariul aferent postului pe care-l ocupati ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie si salariu redia redia buna ziua. sunt pensionara si din cauza ca am pensia mica vreau sa lucrez si legat de acest aspect doresc un raspuns. vreau sa lucrez in alta tara si ma ... (vezi toată discuția)
Ordonanta 49 din 2014 srdu srdu Daca am terminat Colegiul universitar pentru institutori, mai precis o forma de invatamant de scurta durata si am diploma de absolvire,iar in foaia matricola ... (vezi toată discuția)
Vechime in campul muncii georgepop georgepop Sotia este profesor suplinitor calificat in invatamantul preuniversitar, in consecinta are contract pe termen determinat, adica 1 an de zile, mai precis din ... (vezi toată discuția)