Buna ziua!
Am o mare problema si sper ca dvs. imi puteti da un raspuns avizat.
Sunt angajata de 11 ani la o scoala postliceala particulara pe perioada nedeterminata.
In anul 2010 scoala a obtinut acreditarea.
In perioada 2010-2012 m-am aflat in concediu de crestere copil, iar din luna august 2012 ar trebui sa incep serviciul, dar directorul refuza sa ma primeasca pe motiv ca nu sunt titularul scolii, desi am un contract pe perioada nedeterminata din 2001 (fiind angajata conform legislatiei din acel an, tinand cont ca in acea perioada scoala era doar autorizata provizoriu).
Mentionez ca la angajare am dat concurs, iar scoala a beneficiat de scutiri de taxe timp de 1 an de zile. In momentul de fata, salarizarea este facuta conform grilei de la Ministerul Muncii si nu dupa grila de la invatamant.
Am o mare dilema: sunt sau nu mai sunt angajata unitatii? Mai este valabil contractul meu de munca pe perioada nedeterminata?
De la scoala, directorul unitatii m-a anuntat ca din momentul acreditarii scolii contractul meu este ilegal, deoarece nu am dat un examen national.
Astept cu nerabdare raspunsul dvs.! Va multumesc!
Drepturi angajat
flaviro
Buna ziua! Am si eu o neclaritate. Lucrez la o scoala particulara postliceala Botosani, angajata pe perioada nedeterminata, dar grila de salarizare este facuta ... (vezi toată discuția)