avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Daca un creditor renunta la executare...dupa un timp se mai poate intoarce executarea daca doreste creditorul?
buna ziua,
atata timp cat renuntarea nu este asupra dreptului ci doar asupra procedurii respective si nu a intervenit prescriptia dreptului de a executa silit, da- se poate.
Buna ziua.
Creditorul ma executa pentru o suma dintr-un cnt. de care eu nu stiam.Am fost la o intalnire cu creditorul si spune ca renunta la executare...dar ca trebuie sa facem un act aditional la ctr.pe care ma executa,punand o suma derizorie pe acel act aditional.
Imi puteti spune si mie cum se procedeaza sa nu ma trezesc peste un an ca ma executa iar pe aceeasi suma din cntr.

Va multumesc frumos.
Cu respect
despre ce contract e vorba? si cand e semnat?
Este vorba de un cntr. de asistenta juridica.Am semnat un cntr. acum 3 ani cu un avocat.Am chitanta si factura pe suma care am cazut de acord,iar acum dupa 3 ani m-am trezit ca ma executa pe un rest de plata dupa cntr. de asistenta.Pe cntr a mai aparut o cifra in plus de care eu nu stiu nimic,iar pe factura si chitanta nu scrie nicaieri ca am platit doar un avans la onorariu.Mentionez ca la semnarea cntr. nu am primit nici un exemplar.
pai poate stie ca se prescrie sau ca nu are nicio sansa daca faceti contestatie la executare. Daca nu ati semnat acel cntract, nu e titlu executoriu, clar.

Alte discuții în legătură

Executare silita pe imobil in copropietate ContSters97548 ContSters97548 In urma cu 2 ani am facut un contract de asistenta juridica cu un avocat,mi-a taiat chitanta si factura pe suma care am convenit de comun acord,iar acum ma ... (vezi toată discuția)
Act aditional la contract de credit, inexistente amandoua sbasa sbasa Buna ziua tuturor, Acum doi ani si ceva am semnat,de buna credinta un act aditional la contract credit cu ERB Retail Services in care se face referire defapt ... (vezi toată discuția)
Executare silita cristina_cristina14 cristina_cristina14 Fostul meu sot a contractat un credit pe firma in a carui contrct a semnat in fals in numele meu. A obtinut contractul de credit pt a-l semna eu cu ajutorul ... (vezi toată discuția)