avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Fostul meu sot a contractat un credit pe firma in a carui contrct a semnat in fals in numele meu. A obtinut contractul de credit pt a-l semna eu cu ajutorul sefului de filialaa bancii. Am aflat de acel credit dupa un an cand mi-a spus ca in calitate de sotie trebuie sa semnez ca am cunostinta ca sotul meu are credit la acea banca.El solicitase o reesalonare a creditului .Am semat fara sa fiu informata de continutul acelui act aditional si m-am trezit garant per aval.In momentul de fata a primit un termen de 10 zile de achiotare a datoriei in caz contrar va trece la executarea mea ca avalist.Cum pot impiedica executarea, avand in vedere ca in contractul de credit nu e semnatura mea?
Cel mai recent răspuns: ContSters79003 , utilizator 11:35, 9 Martie 2010
Formulati contestatie la executare
Formulati o contestatie la executare potrivit art 399 C.pr.civ., si solicitati inscrierea in fals daca nu va recunoasteti semnatura de pe contractul de credit.
Poate parea complicat dar un avocat / jurist va va putea explica detaliat.
Exista vreo sansa ca sa fie oprita executarea impotriva mea?
cam greu, avand in vedere ca ati semnat un act aditional al unui contract de credit. firesc, nu aveti cum sa fiti de acord cu o reesalonare sau refinantare, daca nu stiti ca ati facut credit.
incercati, totusi, o contestatie la executare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire ipoteca cu semnatura in fals. banca zice ca e ok!!! Ahile75 Ahile75 Acum 2 ani mama a semnat un contrat de garantie pentru un imobil detinut impreuna cu sotul, la un imprumut cu durata de 1 an, contractat de firma ... (vezi toată discuția)
Act aditional la contract de credit, inexistente amandoua sbasa sbasa Buna ziua tuturor, Acum doi ani si ceva am semnat,de buna credinta un act aditional la contract credit cu ERB Retail Services in care se face referire defapt ... (vezi toată discuția)
Executare silita ella_blondina ella_blondina Daca un creditor renunta la executare...dupa un timp se mai poate intoarce executarea daca doreste creditorul? (vezi toată discuția)