avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Act aditional la contract de credit, inexistente ...
Discuție deschisă în Executare silită

Act aditional la contract de credit, inexistente amandoua

Buna ziua tuturor,
Acum doi ani si ceva am semnat,de buna credinta un act aditional la contract credit cu ERB Retail Services in care se face referire defapt la contractul de credit inexistent!! Adica spune"contractul de credit incheiat la data de 25.08.2005"care defapt nu exista!!Culmea e ca au obtinut executarea silita pe baza cererii de credit din 19.08.2005!!!! si a actului aditional la la "contractul de credit din 25.08.2005"Este asta o inselatorie si fals in acte?Pot face plangere penala daca cei de la ERB refuza sa suspende/inceteze executarea silita asupra mea? Multumesc anticipat pentru raspuns si va felicit pentru tot sprijinul benevol pe care il acordati noua, ïgnorantilor"in ale legii=D>
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:36, 15 Noiembrie 2014
Daca este asa cum spuneti, de ce ati semnat un act aditional, daca nu aveati un credit?
E ciudat ce ziceti...

Faceti contestatie la executare daca mai sunteti in termen.
Cititi cererea aia pe care ati facut-o, cititi si acel act aditional semnat de dvs.
Contestati, e singura dvs sansa sa scapati de plata.
Banii i-ati luat, trebuie si dati inapoi, daca dreptul lor nu e prescris, veti fi nevoit sa platiti.

Multumesc tuturor pt.interesul aratat! Cred ca nu m-am exprimat destul de concis: in 19.08.2005 am semnat o cerere de emitere a unui card ERS(la vremea respectiva) pt.un credit de vreo 872 lei(aprox.). In 25.06.2012 semnez un act aditional la "contractul de credit din data de 25.08.2005"(ATENTIE!!).Dupa refuzuri si mizerii tipice ERS-EFG-ERB(actualmente) ma trezesc executat silit in baza "contractului"din 19.08.2005 care defapt este intitulat "cerere de emitere a unui card de credit", este semnat de mine si vazatoarea altex din mag.respectiv si nici macar nu are vreo stampila pe el(apropos, ce caracter de act comercial are o hartie fara stampila?) si atentie iar, actul aditional la "contractul din 25.08.2005", prin acest act aditional suma declarata scadenta la data de 25.06.2012 era reesalonata(defapt refinantata). Eu le-am cerut sa-mi trimita o copie dupa acel,repet acel contract din data de 25.08.2005 si ei imi tot trimit copia dupa cererea de emitere card din 19.08.2005!! Deci faptul ca actul aditional a fost incheiat in baza contractului din data de 25.08.2005, contract care se pare ca este inexistent, nu duce automat la nulitatea actului aditional semnat la 25.06.2012? Faptul ca am semnat de buna credinta acel act aditional tocmai in baza faptului ca chipurile ar exista un contract semnat de mine, de care eu probabil uitasem, nu reprezinta o infractiune de inselaciune si fals in acte?
Despre contestatie ce sa zic ca nici nu am avut timp sa ma dumiresc, am primit o tona de hartii deodata, la vreo 3 luni de la pronuntare si scrie "fara cale de atac"!!
Eu as vrea sa fac macar o plangere penala impotriva nesimtitilor de la ERB si nu vreau deloc sa ma fofilez de la plata creditului; am cerut si protestat impotriva manierei abuzive si grotesti in care inteleg sa-si trateze clientii ,aparati de legislatia permisiva in vigoare si sub ïnalta obladuire"a insusi d-lui Isarescu care se intristeaza de cate ori se fac presiuni asupra sist.bancar in cea ce priveste transparenta si corectitudinea in relatiile cu clientii!
Scuze, m-am cam intins dar va rog foarte mult exprimati-va parerea asupra celor expuse mai sus.Multumesc anticipat si va doresc toate cele bune!
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Noiembrie 2014
sbasa, utilizator
Fara cale de atac e incheierea cu privire la incuviintarea executarii, nu inseamna ca nu aveti drept de contestatie.
Mergeti la un avocat cu tona aia de hartii ca pierdeti timp.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executor bancar andac andac Am facut o cerere de reesalonare a intregii sume,am primit raspuns telefonic sa depun 10% din suma ca sa se poata face reesalonarea,insa in ce conditii nu ... (vezi toată discuția)
Executare silita popescu marcela popescu marcela Buna Ziua, Care este primul act de executare silita al unui executor judecatoresc? O notificare prin care sunt puns in intarziere cu privire la plata unor ... (vezi toată discuția)
Executare silită pentru recuperare datorii false. mai există vreo cale să scăpăm de ele? andrea_u andrea_u Prietenul meu a cumparat in rate (card Euroline) o camera video in val de 1999 lei (de la ERB Retail Services, fostul EFG). Rata lunara 60 lei/luna (5 ... (vezi toată discuția)